Győri ETO FC
Győri ETO FC
VS
Paksi SE
Paksi SE
Magyarország
Magyarország
NB I
vasárnap
19:00
Kezdődik
-- : -- : -- : --
Meccs nemsokára elkezdődik
Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga - 75% bónusz, akár 300.000 Ft.
Véget ér

Győri ETO FC - Paksi SE tipp & oddsok 2024.09.22

Meccs előzetes: Győri ETO FC vs Paksi SE - NB I rangadó a tabella két végéről

Az NB I 7. fordulójában izgalmas összecsapásra kerül sor a Győri ETO FC és a Paksi SE között. A mérkőzést 2024. szeptember 22-én, vasárnap 19:00 órai kezdettel rendezik meg. Ez a találkozó több szempontból is érdekes lehet a szurkolók és a fogadók számára egyaránt. A két csapat jelenleg a tabella ellentétes végein helyezkedik el, ami extra feszültséget adhat a mérkőzésnek.

A Győri ETO FC nehéz időszakon megy keresztül, jelenleg a tabella 12. helyén állnak mindössze 1 ponttal. Ezzel szemben a Paksi SE jó formában van, és a 3. helyet foglalja el 10 ponttal. A két csapat közötti pontkülönbség jól mutatja, milyen fontos lehet ez a mérkőzés mindkét fél számára.

A Győri ETO FC számára ez a meccs lehetőség lehet arra, hogy végre elinduljon felfelé a tabellán. Eddig nem sikerült győzelmet aratniuk, 1 döntetlen mellett 4 vereséget szenvedtek. A hazai pálya előnye azonban segíthet nekik abban, hogy meglepetést okozzanak.

A Paksi SE ezzel szemben szeretné folytatni jó szereplését, és megerősíteni helyét a tabella élmezőnyében. 3 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség áll a nevük mellett, ami jó alapot adhat az önbizalmuknak.

Az előző egymás elleni mérkőzésük 2-2-es döntetlennel zárult, ami arra utal, hogy kiegyenlített küzdelemre számíthatunk. Mindkét csapat motivált lesz, hogy javítson a helyzetén, így izgalmas összecsapásra van kilátás.

A fogadási előrejelzésünk

Az előzetes elemzések alapján a mi tippünk a mérkőzésre a következő:

Fő tipp (1x2): Vendég győzelem - Paksi SE (2)

A Paksi SE jobb formában van, és a tabellán elfoglalt helyük is azt mutatja, hogy esélyesebbek a győzelemre. A Győri ETO FC gyenge kezdése ellenére hazai pályán meglepetést okozhat, de a Paks jó formája valószínűbbé teszi a vendéggyőzelmet.

Második tipp: Mindkét csapat szerez gólt? Igen

Bár a Győri ETO FC kevés gólt szerzett eddig, hazai pályán nagyobb eséllyel találhatnak be. A Paksi SE pedig gólképes csapat, így várhatóan mindkét oldalon láthatunk majd találatot.

Győri ETO FC - Küzdelem a felemelkedésért

A Győri ETO FC számára nem indult jól a szezon. Az eddig lejátszott 5 mérkőzésükön mindössze 1 pontot szereztek, ami 1 döntetlent és 4 vereséget jelent. A csapat 3 gólt szerzett és 9-et kapott, ami jól mutatja a problémáikat mind támadásban, mind védekezésben.

Balazs Borbely edző nagy kihívás előtt áll, hogy felrázza csapatát és elindítsa őket felfelé a tabellán. A hazai pálya előnye most kulcsfontosságú lehet számukra, hiszen itt nagyobb eséllyel tudnak meglepetést okozni.

Az előző meccsükön a Putnok VSE ellen aratott 6:2-es győzelem talán új lendületet adhat a csapatnak. Ez a siker, még ha nem is az NB I-ben született, növelheti az önbizalmukat és segíthet abban, hogy áttörjék a gólínséget a bajnokságban is.

A Győri ETO FC-nek sürgősen javítania kell a teljesítményén, ha el akarják kerülni a kiesési zónát. Ez a mérkőzés jó alkalom lehet arra, hogy megmutassák, többre képesek, mint amit az eddigi eredményeik sugallnak.

Paksi SE - Az élmezőny stabil tagja

A Paksi SE remekül kezdte a szezont, jelenleg a tabella 3. helyén állnak 10 ponttal. 3 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a mérlegük, ami jól mutatja, hogy stabil teljesítményt nyújtanak.

György Bognár edző csapata 9 gólt szerzett és 8-at kapott, ami azt jelzi, hogy támadójátékuk erős, de a védekezésükön még van mit javítani. Ennek ellenére a Paks az egyik legjobban teljesítő csapat a bajnokságban.

Az előző meccsükön a Mezőörs KSE ellen aratott 3:0-ás győzelem tovább növelheti az önbizalmukat. Ez a siker, még ha nem is az NB I-ben született, jó alapot adhat a folytatáshoz.

A Paksi SE célja egyértelműen az, hogy megtartsák helyüket az élmezőnyben. Ehhez azonban fontos lenne, hogy idegenben is stabilak maradjanak. A Győri ETO FC elleni mérkőzés jó lehetőség számukra, hogy bizonyítsák, nem véletlenül állnak a tabella előkelő helyén.

Legutóbbi egymás elleni meccsek

Az elmúlt 5 egymás elleni mérkőzésen a következő eredmények születtek:

1. Győri ETO FC győzelem
2. Paksi SE győzelem
3. Döntetlen
4. Győri ETO FC győzelem
5. Paksi SE győzelem

Ez a mérleg azt mutatja, hogy kiegyenlített a két csapat közötti rivalizálás. Mindkét fél képes volt győzni a másik ellen, ami izgalmas összecsapást ígér a mostani alkalommal is.

Teljesítmény az utóbbi 5 meccsen

Győri ETO FC: 1 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség
Paksi SE: 3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség

Ez a statisztika jól mutatja a két csapat közötti jelenlegi formakülönbséget. Míg a Paksi SE stabil teljesítményt nyújt, addig a Győri ETO FC küzd a jó eredményekért.

Előző meccs eredménye

Győri ETO FC: 6:2 győzelem a Putnok VSE ellen (vendégként)
Paksi SE: 3:0 győzelem a Mezőörs KSE ellen (vendégként)

Mindkét csapat győzelemmel zárta legutóbbi mérkőzését, ami növelheti az önbizalmukat a közelgő rangadó előtt.

Legjobb szorzók és fogadási tippek

A legjobb szorzókat a Unibet kínálja erre a mérkőzésre:

- Hazai győzelem (1): 3.20
- Döntetlen (X): 3.35
- Vendég győzelem (2): 2.00

A szorzók alapján a fogadóirodák a Paksi SE-t tartják esélyesebbnek a győzelemre. Azonban a sportfogadás mindig tartogat meglepetéseket, ezért érdemes körültekintően fogadni.

A sportfogadás Magyarországon egyre népszerűbb, és számos fogadóiroda kínál lehetőséget az NB I mérkőzéseire való fogadásra. Mindig érdemes összehasonlítani a különböző sportfogadási oldalak ajánlatait, hogy a legjobb értéket kapjuk a pénzünkért.

Összegzés

A Győri ETO FC és a Paksi SE összecsapása izgalmas mérkőzésnek ígérkezik. A hazai csapat mindenképpen javítani szeretne eddigi gyenge teljesítményén, míg a vendégek meg akarják őrizni jó pozíciójukat a tabellán. A Paksi SE tűnik esélyesebbnek, de a labdarúgásban bármi megtörténhet, különösen egy ilyen rangadón.

Ne felejtsd el megnézni a "mai foci tippek" oldalunkat, ha több mérkőzésre szeretnél tippeket kapni. Itt naprakész információkat találsz az aktuális mérkőzésekről és fogadási lehetőségekről.

Tippjeink

gólok száma
2,5 felett
Győri ETO FC: az utolsó 4-ból/ből 3 meccsen több mint 2,5 gól esett.
Paksi SE: az utolsó 6-ból/ből 6 meccsen több mint 2,5 gól esett.
gólok száma
1,5 felett
Győri ETO FC: az utolsó 4-ból/ből 3 meccsen több mint 1,5 gól esett.
Paksi SE: az utolsó 6-ból/ből 6 meccsen több mint 1,5 gól esett.
gólok száma
4,5 alatt
Győri ETO FC: az utolsó 4-ból/ből 3 meccsen kevesebb mint 4,5 gól esett.
Paksi SE: az utolsó 6-ból/ből 6 meccsen kevesebb mint 4,5 gól esett.

Teljesítmény

Győri ETO FC
Győri ETO FC
Utóbbi meccsek

Győri ETO FC teljesítménye az utóbbi 2 hazai meccsen

Győzelmek
0%
2,5 felett
100%
Paksi SE
Paksi SE
Utóbbi meccsek

Paksi SE teljesítménye az utóbbi 8 idegenbeli meccsen

Győzelmek
25%
2,5 felett
50%

Jelenlegi állás

HELY. CSAPAT P M Gy D V G KG GK
1
Ferencvárosi TC
Ferencvárosi TC
12 4 4 0 0 6 1 5
2
Puskás FC
Puskás FC
12 5 4 0 1 9 5 4
3
Paksi SE
Paksi SE
10 5 3 1 1 9 8 1
4
Újpest FC
Újpest FC
9 6 3 0 3 12 7 5
5
MTK Budapest
MTK Budapest
9 5 3 0 2 6 3 3
6
Fehervar FC
MOL Fehérvár FC
9 6 2 3 1 9 9 0
7
Diósgyöri VTK
Diósgyöri VTK
8 6 2 2 2 5 7 -2
8
Debreceni VSC
Debreceni VSC
7 5 2 1 2 7 6 1
9
Kecskeméti TE
Kecskeméti TE
5 6 1 2 3 4 7 -3
10
Zalaegerszegi TE
Zalaegerszegi TE
4 5 1 1 3 6 8 -2
11
Nyíregyháza Spartacus
Nyíregyháza Spartacus
4 6 1 1 4 8 14 -6
12
Győri ETO FC
Győri ETO FC
1 5 0 1 4 3 9 -6
Legenda
  • Bajnokok Ligája selej.
  • Konferencia Liga selej.
  • Kiesés