Nyíregyháza Spartacus
Nyíregyháza Spartacus
VS
Debreceni VSC
Debreceni VSC
Magyarország
Magyarország
NB I
szombat
19:30
Kezdődik
-- : -- : -- : --
Meccs nemsokára elkezdődik
Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga - 75% bónusz, akár 300.000 Ft.
Véget ér

Nyíregyháza Spartacus - Debreceni VSC tipp & oddsok 2024.09.21

Meccs előzetes: Nyíregyháza Spartacus vs Debreceni VSC

Az NB I 7. fordulójában izgalmas összecsapásra kerül sor Nyíregyházán, amikor a helyi Spartacus fogadja a Debreceni VSC-t. A mérkőzés 2024. szeptember 21-én, szombaton 19:30-kor kezdődik. A két csapat között jelentős különbség mutatkozik a tabellán elfoglalt helyezésük alapján. A Nyíregyháza jelenleg a 11. helyen áll 4 ponttal, míg a Debrecen a 8. pozíciót foglalja el 7 ponttal.

A hazai csapat eddig vegyes teljesítményt nyújtott: 1 győzelem, 1 döntetlen és 4 vereség a mérlegük. Gólarányuk 8:14, ami jelzi, hogy támadójátékuk nem rossz, de védekezésben van még mit javítaniuk. A Debrecen valamivel kiegyensúlyozottabb teljesítményt mutat 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel. 7:6-os gólarányuk arra utal, hogy szoros meccseket játszanak, és jól tartják magukat védekezésben.

Ez a mérkőzés kiváló lehetőség mindkét csapat számára, hogy javítsanak pozíciójukon. A Nyíregyháza hazai pályán szeretne bizonyítani és elmozdulni a kieső zónából, míg a Debrecen egy győzelemmel akár a tabella első felébe is kerülhet. A találkozó kimenetele nagyban befolyásolhatja mindkét együttes további szereplését a bajnokságban.

Fogadási előrejelzés és tippek

Az ingyen foci tippünk erre a mérkőzésre a Debreceni VSC győzelme (Tipp: 2). A vendégcsapat jobb formában van, és az egymás elleni eredmények is őket favorizálják. A második tippünk, hogy mindkét csapat szerez gólt. Bár a Debrecen védekezése erősebb, a Nyíregyháza hazai pályán veszélyes lehet, és várhatóan mindent megtesznek majd, hogy betaláljanak.

Nyíregyháza Spartacus teljesítménye

A Nyíregyháza Spartacus nehéz időszakon megy keresztül az NB I-ben. Krisztián Tímár vezetőedző csapata jelenleg a kiesőzónában található, ami komoly aggodalomra ad okot. Az eddigi hat mérkőzésükön mindössze egyszer tudtak győzni, egyszer játszottak döntetlent, és négyszer szenvedtek vereséget.

A csapat 8 gólt szerzett, ami nem rossz teljesítmény, azonban 14 kapott góljuk a liga egyik leggyengébb védelmére utal. Ez azt jelenti, hogy átlagosan több mint két gólt kapnak meccsenként, ami hosszú távon nem fenntartható, ha bennmaradási célokat tűztek ki maguk elé.

Pozitívum, hogy legutóbbi mérkőzésükön bravúros győzelmet arattak a Budapesti Vasas ellen a Magyar Kupában. A 90 perc és a hosszabbítás 1-1-es döntetlennel zárult, majd büntetőpárbajban 7-6-ra diadalmaskodtak. Ez a siker talán új lendületet adhat a csapatnak a bajnoki szerepléshez is.

Debreceni VSC aktuális formája

A Debreceni VSC, Csaba Maté irányításával, stabilabb teljesítményt nyújt ebben a szezonban. A 8. helyen állnak 7 ponttal, ami két győzelmet, egy döntetlent és két vereséget takar. Gólarányuk 7:6, ami kiegyensúlyozott játékra utal mind támadásban, mind védekezésben.

A DVSC utolsó öt mérkőzésén két győzelmet, egy döntetlent és két vereséget könyvelhetett el, ami mutatja, hogy még van hová fejlődniük. Legutóbbi bajnoki mérkőzésükön azonban magabiztos, 4-0-ás győzelmet arattak a Békéscsaba ellen idegenben, ami jelentős önbizalmat adhat a csapatnak.

A Debrecen erőssége, hogy kevés gólt kap, mindössze hatot az eddigi öt mérkőzésen. Ez a stabil védelem lehet a kulcsa annak, hogy a tabella első felébe kerüljenek a következő fordulókban.

Legutóbbi egymás elleni meccsek

Az elmúlt öt egymás elleni találkozón a Debreceni VSC fölénye mutatkozik meg. Négy alkalommal győztek, egyszer pedig döntetlen született. A Nyíregyháza Spartacus egyszer sem tudott nyerni ezeken a mérkőzéseken. Az utolsó NB I-es összecsapásukon a Debrecen 5-0-ra győzött hazai pályán, ami jelzi a két csapat közötti jelenlegi erőviszonyokat.

Teljesítmény az utóbbi 5 meccsen

A Nyíregyháza Spartacus utolsó öt mérkőzésén egy győzelmet, egy döntetlent és három vereséget könyvelhetett el. A Debreceni VSC ugyanebben az időszakban két győzelmet, egy döntetlent és két vereséget ért el. Ez alapján a Debrecen valamivel jobb formában van jelenleg.

Fogadási odds-ok és tippek

A fogadóirodák szerint a Debreceni VSC a mérkőzés esélyese. A vendéggyőzelemre a legjobb szorzót az Unibet kínálja 2.40-es odds-szal. A döntetlen szintén az Unibetnél a legmagasabb 3.45-ös szorzóval, míg a hazai győzelemre a legjobb 2.90-es odds-ot az 1bet-nél találjuk.

A "Mindkét csapat szerez gólt" fogadásra az IGEN opció 1.67-es szorzóval elérhető az 1bet-nél, míg a NEM-re a legjobb 2.25-ös odds-ot a 22Bet kínálja.

A sportfogadás Magyarországon egyre népszerűbb, és az online fogadási oldalak széles választékot kínálnak az NB I mérkőzéseire. Fontos, hogy mindig megbízható és legális fogadóirodáknál helyezzük el tétjeinket.

Összegzés

A Nyíregyháza Spartacus vs Debreceni VSC mérkőzés izgalmasnak ígérkezik. Bár a Debrecen tűnik esélyesebbnek, a hazai pálya előnye és a Nyíregyháza legutóbbi kupasikerének lendülete meglepetést is hozhat. A mérkőzés kimenetele nagyban befolyásolhatja mindkét csapat további szereplését az NB I-ben.

Ha több foci tippre vágysz, ne felejtsd el meglátogatni a "mai foci tippek" oldalunkat, ahol naprakész információkat és előrejelzéseket találsz az aktuális mérkőzésekről.

Tippjeink

gólok száma
2,5 felett
Nyíregyháza Spartacus: az utolsó 5-ból/ből 4 meccsen több mint 2,5 gól esett.
Debreceni VSC: az utolsó 5-ból/ből 3 meccsen több mint 2,5 gól esett.
dupla esély
X2
Nyíregyháza Spartacus: az utolsó 5-ból/ből 5 meccset veszített vagy döntetlenre játszott.
Debreceni VSC: az utolsó 5-ból/ből 3 meccset nyert vagy döntetlenre játszott.
gólok száma
1,5 felett
Nyíregyháza Spartacus: az utolsó 5-ból/ből 5 meccsen több mint 1,5 gól esett.
Debreceni VSC: az utolsó 5-ból/ből 4 meccsen több mint 1,5 gól esett.

Teljesítmény

Nyíregyháza Spartacus
Nyíregyháza Spartacus
Utóbbi meccsek

Nyíregyháza Spartacus teljesítménye az utóbbi 3 hazai meccsen

Győzelmek
33%
2,5 felett
100%
Debreceni VSC
Debreceni VSC
Utóbbi meccsek

Debreceni VSC teljesítménye az utóbbi 7 idegenbeli meccsen

Győzelmek
28%
2,5 felett
85%

Jelenlegi állás

HELY. CSAPAT P M Gy D V G KG GK
1
Ferencvárosi TC
Ferencvárosi TC
12 4 4 0 0 6 1 5
2
Puskás FC
Puskás FC
12 5 4 0 1 9 5 4
3
Paksi SE
Paksi SE
10 5 3 1 1 9 8 1
4
Újpest FC
Újpest FC
9 6 3 0 3 12 7 5
5
MTK Budapest
MTK Budapest
9 5 3 0 2 6 3 3
6
Fehervar FC
MOL Fehérvár FC
9 6 2 3 1 9 9 0
7
Diósgyöri VTK
Diósgyöri VTK
8 6 2 2 2 5 7 -2
8
Debreceni VSC
Debreceni VSC
7 5 2 1 2 7 6 1
9
Kecskeméti TE
Kecskeméti TE
5 6 1 2 3 4 7 -3
10
Zalaegerszegi TE
Zalaegerszegi TE
4 5 1 1 3 6 8 -2
11
Nyíregyháza Spartacus
Nyíregyháza Spartacus
4 6 1 1 4 8 14 -6
12
Győri ETO FC
Győri ETO FC
1 5 0 1 4 3 9 -6
Legenda
  • Bajnokok Ligája selej.
  • Konferencia Liga selej.
  • Kiesés