Puskás FC
Puskás FC
VS
Fehervar FC
Fehervar FC
Magyarország
Magyarország
NB I
vasárnap
16:30
Kezdődik
-- : -- : -- : --
Meccs nemsokára elkezdődik
Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga - 75% bónusz, akár 300.000 Ft.
Véget ér

Puskás FC - MOL Fehérvár FC tipp & oddsok 2024.09.22

Meccs előzetes: Puskás FC vs Fehervar FC - Rangadó a dobogóért

Az NB I 7. fordulójában izgalmas összecsapásra kerül sor a Puskás Akadémia FC és a Fehérvár FC között. A mérkőzést 2024. szeptember 22-én, vasárnap 16:30-kor rendezik meg. A találkozó különös jelentőséggel bír mindkét csapat számára, hiszen a tabella élmezőnyében folyó küzdelemben fontos pontok sorsa dől el.

A Puskás FC jelenleg a második helyen áll 12 ponttal, míg a Fehérvár FC a hatodik pozíciót foglalja el 9 ponttal. A hazai csapat eddig kiváló formát mutatott, 4 győzelmet és mindössze 1 vereséget könyvelhetett el. Ezzel szemben a vendégek teljesítménye kissé hullámzóbb: 2 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség a mérlegük.

A mérkőzés kimenetele nagyban befolyásolhatja a bajnokság további alakulását. A Puskás FC győzelme esetén tovább erősítené pozícióját az élmezőnyben, míg a Fehérvár FC számára ez a meccs lehetőséget jelent arra, hogy felzárkózzon a dobogós helyekért folyó versenyben.

Az elmúlt időszakban mindkét csapat változó formát mutatott. A Puskás FC legutóbbi öt mérkőzésén 1 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget ért el, míg a Fehérvár FC 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel zárta az utóbbi öt találkozóját. Ez az ingadozó teljesítmény még izgalmasabbá teszi a közelgő összecsapást, hiszen nehéz megjósolni, melyik csapat milyen formában lép pályára.

A fogadási előzetesünk

Az előttünk álló mérkőzésre vonatkozó fő tippünk a hazai győzelem, vagyis az 1-es kimenetel. A Puskás FC jobb formája és hazai pályás előnye miatt nagyobb eséllyel szerezhet három pontot ezen a találkozón.

Második tippünk a "Mindkét csapat szerez gólt? Igen" opció. Mindkét csapat támadójátéka erős, és képesek gólokat szerezni, így valószínűnek tűnik, hogy mindkét hálóban megzörren majd a labda a mérkőzés során.

Puskás FC - A hazai pálya ereje

A Puskás FC az idei szezonban remek teljesítményt nyújt, különösen hazai pályán. Zsolt Hornyák vezetőedző irányítása alatt a csapat stabil játékot mutat, és jelenleg a tabella második helyét foglalja el 12 ponttal. Az eddigi 5 mérkőzésen 4 győzelmet arattak és csak egyszer szenvedtek vereséget.

A csapat gólerős támadójátékot produkál, amit jól mutat a 9 rúgott gól. Emellett a védelem is megbízhatóan teljesít, mindössze 5 gólt kaptak eddig. Ez a kiegyensúlyozott teljesítmény kulcsfontosságú lehet a Fehérvár FC elleni mérkőzésen is.

Az utóbbi időszakban azonban némi visszaesés volt tapasztalható a csapat formájában. A legutóbbi öt mérkőzésen 1 győzelem mellett 2 döntetlen és 2 vereség szerepel a mérlegükben. A legutóbbi bajnoki mérkőzésükön 2-1-es vereséget szenvedtek a Paksi SE otthonában, ami minden bizonnyal extra motivációt jelent majd számukra a Fehérvár FC elleni hazai mérkőzésen.

Fehérvár FC - Küzdelem a felemelkedésért

A Fehérvár FC jelenleg a 6. helyen áll a tabellán 9 ponttal. Tamás Petö vezetőedző irányítása alatt a csapat eddig 2 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A 9 rúgott és 9 kapott gól azt mutatja, hogy a csapat támadójátéka és védekezése is fejlesztésre szorul.

Az utóbbi időszakban azonban javuló tendencia figyelhető meg a csapat teljesítményében. A legutóbbi öt mérkőzésen 2 győzelmet, 2 döntetlent és csak 1 vereséget szenvedtek el. Ez a pozitív sorozat bizakodásra adhat okot a szurkolók számára.

A Fehérvár FC legutóbbi bajnoki mérkőzésén 2-0-ra győzött a Monori SE ellen idegenben. Ez a siker minden bizonnyal önbizalmat ad a csapatnak a Puskás FC elleni rangadóra. A Fehérvár FC célja egyértelmű: folytatni a jó sorozatot és pontokat szerezni a tabella második helyén álló ellenféllel szemben.

Legutóbbi egymás elleni meccsek

Az elmúlt öt egymás elleni mérkőzés statisztikája szoros küzdelmet vetít előre. A Puskás FC 1 győzelmet szerzett, 3 alkalommal döntetlen született, míg a Fehérvár FC szintén 1 győzelmet könyvelhetett el. Az utolsó találkozójuk 0-0-s döntetlennel zárult, ami jól mutatja a két csapat közötti kiegyenlített erőviszonyokat.

Teljesítmény az utóbbi 5 meccsen

A Puskás FC mérlege: 1 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség
A Fehérvár FC mérlege: 2 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség

Előző meccs eredménye

Puskás FC: 1-2 vereség a Paksi SE ellen (idegenben)
Fehérvár FC: 2-0 győzelem a Monori SE ellen (idegenben)

Legjobb szorzók és fogadási tippek

A fogadóirodák szerint a Puskás FC a mérkőzés esélyese. Az Unibet-nél a hazai győzelemre 1.85-ös szorzót kínálnak, míg a döntetlenre 3.45, a vendég győzelemre pedig 3.60 a szorzó.

A sportfogadás szerelmeseinek érdemes körülnézniük a különböző fogadási oldalakon, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat. A sportfogadás Magyarországon egyre népszerűbb, és számos megbízható fogadóiroda kínál vonzó lehetőségeket a futballmérkőzésekre.

Összegzés

A Puskás FC és a Fehérvár FC összecsapása izgalmas rangadónak ígérkezik. A hazai csapat jobb formája és tabellán elfoglalt pozíciója miatt enyhe előnnyel indul, de a Fehérvár FC sem adja könnyen magát. A mérkőzés kimenetele nagyban befolyásolhatja mindkét csapat további szereplését a bajnokságban.

Ha további foci tippekre vagy kíváncsi, ne felejtsd el meglátogatni a "mai foci tippek" oldalunkat, ahol naprakész információkat és elemzéseket találsz az aktuális mérkőzésekről.

Tippjeink

dupla esély
X2
Puskás FC: az utolsó 6-ból/ből 4 meccset veszített vagy döntetlenre játszott.
Fehervar FC: az utolsó 4-ból/ből 4 meccset nyert vagy döntetlenre játszott.
1X2
döntetlen
Puskás FC: az utolsó 6-ból/ből 3 meccset döntetlenre játszott.
Fehervar FC: az utolsó 4-ból/ből 2 meccset döntetlenre játszott.
gólok száma
2,5 alatt
Puskás FC: az utolsó 6-ból/ből 2 meccsen kevesebb mint 2,5 gól esett.
Fehervar FC: az utolsó 4-ból/ből 3 meccsen kevesebb mint 2,5 gól esett.

Teljesítmény

Puskás FC
Puskás FC
Utóbbi meccsek

Puskás FC teljesítménye az utóbbi 5 hazai meccsen

Győzelmek
60%
2,5 felett
60%
Fehervar FC
Fehervar FC
Utóbbi meccsek

Fehervar FC teljesítménye az utóbbi 5 idegenbeli meccsen

Győzelmek
20%
2,5 felett
40%

Jelenlegi állás

HELY. CSAPAT P M Gy D V G KG GK
1
Ferencvárosi TC
Ferencvárosi TC
12 4 4 0 0 6 1 5
2
Puskás FC
Puskás FC
12 5 4 0 1 9 5 4
3
Paksi SE
Paksi SE
10 5 3 1 1 9 8 1
4
Újpest FC
Újpest FC
9 6 3 0 3 12 7 5
5
MTK Budapest
MTK Budapest
9 5 3 0 2 6 3 3
6
Fehervar FC
MOL Fehérvár FC
9 6 2 3 1 9 9 0
7
Diósgyöri VTK
Diósgyöri VTK
8 6 2 2 2 5 7 -2
8
Debreceni VSC
Debreceni VSC
7 5 2 1 2 7 6 1
9
Kecskeméti TE
Kecskeméti TE
5 6 1 2 3 4 7 -3
10
Zalaegerszegi TE
Zalaegerszegi TE
4 5 1 1 3 6 8 -2
11
Nyíregyháza Spartacus
Nyíregyháza Spartacus
4 6 1 1 4 8 14 -6
12
Győri ETO FC
Győri ETO FC
1 5 0 1 4 3 9 -6
Legenda
  • Bajnokok Ligája selej.
  • Konferencia Liga selej.
  • Kiesés