Újpest FC
Újpest FC
VS
Diósgyöri VTK
Diósgyöri VTK
Magyarország
Magyarország
NB I
Holnap
17:00
Kezdődik
-- : -- : -- : --
Meccs nemsokára elkezdődik
Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga - 75% bónusz, akár 300.000 Ft.
Véget ér

Újpest FC - Diósgyöri VTK tipp & oddsok 2024.09.21

Meccs előzetes: Újpest FC vs Diósgyöri VTK

Az NB I 7. fordulójában izgalmas összecsapásra kerül sor az Újpest FC és a Diósgyőri VTK között. A mérkőzést 2024. szeptember 21-én, szombaton 17:00 órakor rendezik meg. Mindkét csapat számára fontos ez a találkozó, hiszen az Újpest jelenleg a tabella 4. helyén áll 9 ponttal, míg a Diósgyőr a 7. helyet foglalja el 8 ponttal. Az Újpest eddig 3 győzelmet és 3 vereséget könyvelhetett el, míg a Diósgyőr 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és 2 vereséggel áll.

A két csapat gólkülönbsége is érdekes képet mutat: az Újpest 12 gólt szerzett és 7-et kapott, míg a Diósgyőr 5 gólt lőtt és 7-et kapott. Ez alapján az Újpest támadójátéka tűnik erősebbnek, de a védekezésben mindkét csapatnak van még hová fejlődnie. A formák tekintetében az Újpest az utóbbi három meccsén 2 győzelmet és 1 vereséget, míg a Diósgyőr 1 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el.

Az egymás elleni mérkőzések statisztikái egyértelműen az Újpest fölényét mutatják. Az elmúlt 5 találkozón 4 alkalommal az Újpest diadalmaskodott, 1 mérkőzés pedig döntetlennel zárult. Különösen emlékezetes az Újpest 7:0-ás hazai győzelme, ami jelzi, hogy képesek dominálni a Diósgyőr ellen.

A fogadási előzetesünk

Az előző eredmények és a jelenlegi forma alapján a mi fő tippünk a hazai győzelem, azaz az Újpest FC sikere. A csapat jobb gólkülönbséggel rendelkezik és az egymás elleni mérkőzéseken is jobban teljesített.

Második tippünk pedig az, hogy mindkét csapat szerez gólt a mérkőzésen. Bár az Újpest védelme erősebbnek tűnik, a Diósgyőr is képes lehet betalálni, különösen ha figyelembe vesszük, hogy az Újpest is kapott már 7 gólt ebben a szezonban.

Újpest FC teljesítménye

Az Újpest FC jelenleg a 4. helyen áll a tabellán 9 ponttal. A csapat eddig 3 győzelmet aratott és 3 vereséget szenvedett el az NB I-ben. Gólkülönbségük pozitív, 12 rúgott és 7 kapott góllal. Ez azt mutatja, hogy támadójátékuk kifejezetten erős, de a védekezésben még van hová fejlődniük.

Az utóbbi mérkőzéseken az Újpest változó teljesítményt nyújtott. Legutóbbi találkozójukon impozáns, 7:0-ás győzelmet arattak a Fémalk-Dunavarsány ellen idegenben, ami jelzi, hogy képesek kimagasló teljesítményre. Ez a győzelem minden bizonnyal nagy önbizalmat adott a csapatnak a következő mérkőzésekre.

Bartosz Piotr Grzelak edző irányítása alatt az Újpest játéka stabilnak tűnik. Grzelak taktikája úgy tűnik, a támadó futball felé orientálódik, amit a csapat gólszáma is alátámaszt. Az edző feladata lesz, hogy a védekezést is megerősítse, hiszen a 7 kapott gól azt mutatja, hogy ezen a téren még van hová fejlődni.

Diósgyőri VTK teljesítménye

A Diósgyőri VTK jelenleg a 7. helyen áll a tabellán 8 ponttal. A csapat 2 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el eddig az NB I-ben. Gólkülönbségük negatív, 5 rúgott és 7 kapott góllal. Ez azt jelzi, hogy a csapatnak mind támadásban, mind védekezésben van még hová fejlődnie.

Az utóbbi mérkőzéseken a Diósgyőr változó teljesítményt nyújtott. Legutóbbi találkozójukon 4:2-es győzelmet arattak a Kazincbarcika BSC ellen hosszabbítás után (a rendes játékidő 2:2-es döntetlennel zárult). Ez a győzelem mutatja, hogy a csapat képes nehéz helyzetekben is helytállni és a végsőkig küzdeni.

Vladimir Radenković edző irányítása alatt a Diósgyőr játéka kiegyensúlyozottnak tűnik. Radenković feladata lesz, hogy javítsa a csapat gólszerzési képességét, hiszen az 5 rúgott gól azt mutatja, hogy ezen a téren még van hová fejlődni. Emellett a védekezés megerősítése is fontos lesz, hogy csökkentsék a kapott gólok számát.

Legutóbbi egymás elleni meccsek

Az elmúlt öt egymás elleni mérkőzésen az Újpest FC egyértelmű fölényt mutatott. A mérleg 4 győzelem az Újpest javára és 1 döntetlen. Különösen kiemelkedő az Újpest 7:0-ás hazai győzelme, ami a csapat dominanciáját mutatja a Diósgyőr ellen. Ez a statisztika mindenképpen az Újpestet favorizálja a közelgő mérkőzésen.

Teljesítmény az utóbbi 5 meccsen

Az Újpest FC az utóbbi öt mérkőzésen 4 győzelmet aratott és 1 vereséget szenvedett el. Ez kiváló formát jelez, és azt mutatja, hogy a csapat képes sorozatban jó eredményeket elérni.

A Diósgyőri VTK az utóbbi öt mérkőzésen 3 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. Ez szintén jó formát mutat, bár nem olyan kiemelkedőt, mint az Újpesté.

Legjobb szorzók és fogadási tippek

A fogadóirodák szorzói alapján az Újpest FC a mérkőzés esélyese. A hazai győzelemre a legjobb szorzó 1.90 az 1bet-nél. A döntetlen 3.70-es szorzóval, míg a Diósgyőr győzelme 3.80-as szorzóval fogadható ugyanitt.

A "Mindkét csapat szerez gólt" fogadásra az IGEN opció 1.62-es szorzóval fogadható az 1bet-nél, míg a NEM opció 2.25-ös szorzóval a 22Bet-nél.

A sportfogadás Magyarországon egyre népszerűbb, és számos megbízható fogadási oldal áll rendelkezésre. Érdemes összehasonlítani a különböző sportfogadási oldalak ajánlatait, hogy megtaláljuk a legjobb szorzókat és fogadási lehetőségeket.

Összegzés

Összességében egy izgalmas mérkőzésre számíthatunk az Újpest FC és a Diósgyőri VTK között. Az Újpest jobb formában van és az egymás elleni mérkőzéseken is jobban teljesített, így ők tűnnek esélyesebbnek. Azonban a futballban bármi megtörténhet, és a Diósgyőr is képes lehet meglepetést okozni. A mérkőzés várhatóan gólokban gazdag lesz, hiszen mindkét csapat támadójátéka erős.

Ha további foci tippekre vagy kíváncsi, ne felejtsd el meglátogatni a "mai foci tippek" oldalunkat, ahol naprakész információkat és előrejelzéseket találsz a legfontosabb mérkőzésekről.

Tippjeink

dupla esély
12
Újpest FC: az utolsó 5-ból/ből 5 meccset nyert vagy veszített.
Diósgyöri VTK: az utolsó 5-ból/ből 3 meccset nyert vagy veszített.
hendikep 0:1
Tipp 1
Újpest FC: az utolsó 5-ból/ből 4 meccset 2 vagy több gól különbséggel nyert.
Diósgyöri VTK: az utolsó 5-ból/ből 1 meccset 2 vagy több gól különbséggel veszített.
gólok száma
2,5 alatt
Újpest FC: az utolsó 5-ból/ből 1 meccsen kevesebb mint 2,5 gól esett.
Diósgyöri VTK: az utolsó 5-ból/ből 4 meccsen kevesebb mint 2,5 gól esett.

Teljesítmény

Újpest FC
Újpest FC
Utóbbi meccsek

Újpest FC teljesítménye az utóbbi 5 hazai meccsen

Győzelmek
60%
2,5 felett
100%
Diósgyöri VTK
Diósgyöri VTK
Utóbbi meccsek

Diósgyöri VTK teljesítménye az utóbbi 5 idegenbeli meccsen

Győzelmek
20%
2,5 felett
60%

Jelenlegi állás

HELY. CSAPAT P M Gy D V G KG GK
1
Ferencvárosi TC
Ferencvárosi TC
12 4 4 0 0 6 1 5
2
Puskás FC
Puskás FC
12 5 4 0 1 9 5 4
3
Paksi SE
Paksi SE
10 5 3 1 1 9 8 1
4
Újpest FC
Újpest FC
9 6 3 0 3 12 7 5
5
MTK Budapest
MTK Budapest
9 5 3 0 2 6 3 3
6
Fehervar FC
MOL Fehérvár FC
9 6 2 3 1 9 9 0
7
Diósgyöri VTK
Diósgyöri VTK
8 6 2 2 2 5 7 -2
8
Debreceni VSC
Debreceni VSC
7 5 2 1 2 7 6 1
9
Kecskeméti TE
Kecskeméti TE
5 6 1 2 3 4 7 -3
10
Zalaegerszegi TE
Zalaegerszegi TE
4 5 1 1 3 6 8 -2
11
Nyíregyháza Spartacus
Nyíregyháza Spartacus
4 6 1 1 4 8 14 -6
12
Győri ETO FC
Győri ETO FC
1 5 0 1 4 3 9 -6
Legenda
  • Bajnokok Ligája selej.
  • Konferencia Liga selej.
  • Kiesés