Zalaegerszegi TE
Zalaegerszegi TE
VS
Kecskeméti TE
Kecskeméti TE
Magyarország
Magyarország
NB I
szombat
14:30
Kezdődik
-- : -- : -- : --
Meccs nemsokára elkezdődik
Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga - 75% bónusz, akár 300.000 Ft.
Véget ér

Zalaegerszegi TE - Kecskeméti TE tipp & oddsok 2024.09.21

Meccs előzetes: Zalaegerszegi TE vs Kecskeméti TE

Az NB I 7. fordulójában izgalmas összecsapásra kerül sor Zalaegerszegen, ahol a helyi ZTE fogadja a Kecskeméti TE csapatát. A mérkőzés 2024. szeptember 21-én, szombaton 14:30-kor kezdődik. Mindkét csapat a tabella alsó régiójában tanyázik jelenleg, így rendkívül fontos pontokért folyik majd a küzdelem.

A Zalaegerszegi TE jelenleg a 10. helyen áll 4 ponttal, míg a Kecskeméti TE egy ponttal és egy hellyel előzi meg őket a 9. pozícióban. A hazai csapat eddig 1 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el, 6 rúgott és 8 kapott góllal. A vendégek mérlege 1 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség, 4 szerzett és 7 kapott góllal.

Az előző fordulóban mindkét gárda magabiztos győzelmet aratott. A ZTE 4-0-ra verte idegenben az FC Hatvant, míg a Kecskemét szintén 4-0-s sikert könyvelhetett el a Kozármisleny SE otthonában. Ezek az eredmények minden bizonnyal önbizalmat adnak a csapatoknak a szombati összecsapásra.

A két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzése Kecskeméten 2-1-es hazai győzelemmel zárult. Az elmúlt öt találkozón a Kecskemét dominált, 3 győzelmet szerezve a ZTE 1 sikere és 1 döntetlen mellett. Ez alapján a vendégek némi előnnyel indulhatnak, de a hazai pálya előnye és a ZTE javuló formája izgalmas mérkőzést ígér.

Fogadási előrejelzésünk

Az előző meccsek eredményei és a csapatok jelenlegi formája alapján a mi tippünk a hazai győzelem, azaz Zalaegerszegi TE nyeri a mérkőzést (1). A hazai pálya előnye és a ZTE legutóbbi magabiztos győzelme indokolja ezt a választást.

Második tippünk, hogy mindkét csapat szerez gólt a mérkőzésen. Mindkét gárda támadójátéka feljavult az utóbbi időben, így jó esély van arra, hogy egyik csapat sem marad gól nélkül.

Zalaegerszegi TE teljesítménye

A Zalaegerszegi TE az idei szezonban hullámzó teljesítményt nyújt. A csapat jelenleg a 10. helyen áll 4 ponttal, ami elmarad a várakozásoktól. Eddig 1 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhettek el, 6 rúgott és 8 kapott góllal.

A ZTE hazai mérlege 1 győzelem és 1 vereség, ami mutatja, hogy saját közönségük előtt erősebbek. Az utóbbi időben javuló formát mutatnak, amit a legutóbbi 4-0-s idegenbeli győzelmük is jelez az FC Hatvan ellen.

Gábor Márton vezetőedző irányítása alatt a csapat igyekszik stabilizálni a védelmét, miközben a támadójáték hatékonyságát is növelni próbálják. A 6 rúgott gól azt mutatja, hogy van potenciál a csapatban, de a 8 kapott gól jelzi, hogy a védekezésen még van mit javítani.

Az elmúlt öt mérkőzésen mutatott 2 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség azt sugallja, hogy a ZTE képes jó eredményeket elérni, de még nem találták meg a kellő stabilitást. A hazai szurkolók minden bizonnyal abban reménykednek, hogy a csapat folytatja a legutóbbi mérkőzésen mutatott jó formáját.

Kecskeméti TE teljesítménye

A Kecskeméti TE jelenleg a 9. helyen áll az NB I tabellán 5 ponttal. A csapat eddig 1 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el, 4 rúgott és 7 kapott góllal. Ez a mérleg azt mutatja, hogy a Kecskemét küzd a gólszerzéssel, de védekezésben sem teljesen stabil.

István Szabó vezetőedző irányítása alatt a csapat igyekszik megtalálni a megfelelő egyensúlyt a támadó és védekező játék között. Az idegenbeli mérlegük eddig nem túl biztató, 2 vereséggel, ami jelzi, hogy nehézségeik vannak idegenben.

Az utóbbi öt mérkőzésükön mutatott 2 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség hasonló képet mutat, mint a ZTE mérlege, jelezve a két csapat hasonló formáját. A legutóbbi 4-0-s győzelmük a Kozármisleny SE ellen azonban jelentős önbizalmat adhat a csapatnak.

A Kecskemét gólszerzési problémái (mindössze 4 gól 6 mérkőzésen) aggodalomra adhatnak okot, de a legutóbbi mérkőzésükön mutatott gólképesség bizakodásra adhat okot. A védelem stabilizálása kulcsfontosságú lesz számukra a további sikerek eléréséhez.

Legutóbbi egymás elleni meccsek

Az elmúlt öt egymás elleni mérkőzésen a Kecskeméti TE dominált, 3 győzelmet szerezve, míg a Zalaegerszegi TE 1 alkalommal tudott nyerni, és 1 döntetlen is született. A legutóbbi találkozó 2-1-es kecskeméti győzelemmel zárult hazai pályán. Ez a statisztika némi előnyt sejtet a vendégek javára, de a hazai pálya és a ZTE javuló formája kiegyenlítheti az esélyeket.

Teljesítmény az utóbbi 5 meccsen

Mindkét csapat azonos mérleget produkált az elmúlt öt mérkőzésen: 2 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség. Ez a statisztika is azt mutatja, hogy nagyon kiegyenlített lehet a szombati összecsapás.

Legjobb szorzók és fogadási tippek

A fogadóirodák szorzói alapján szoros mérkőzésre számíthatunk. A hazai győzelemre a legjobb szorzót az Unibet kínálja 2.35-ös értékkel. A döntetlenre a 22Bet-nél fogadhatunk 3.38-as szorzóval, míg a vendég győzelemre az 1bet ad 3.25-ös szorzót.

A "Mindkét csapat szerez gólt" fogadásra az 1bet kínálja a legjobb szorzót 1.67-es értékkel az IGEN-re, míg a NEM-re az Unibet ad 2.16-os szorzót.

Érdemes körülnézni a legjobb fogadóoldalakon, és összehasonlítani a különböző sportfogadási ajánlatokat, hogy a lehető legjobb értéket kapjuk a pénzünkért. A sportfogadás Magyarországon egyre népszerűbb, így számos megbízható fogadóiroda közül választhatunk.

Összegzés

A Zalaegerszegi TE és a Kecskeméti TE összecsapása izgalmas mérkőzésnek ígérkezik. Mindkét csapat javuló formát mutat, és nagy szükségük van a pontokra a tabellán való előrelépéshez. A hazai pálya előnye és a ZTE legutóbbi magabiztos győzelme miatt mi a hazaiak sikerét várjuk, de szoros küzdelemre számítunk, ahol mindkét csapat megmutathatja gólképességét.

Ne feledjétek megtekinteni a "mai foci tippek" oldalunkat, ahol további érdekes előrejelzéseket találhattok a nap többi mérkőzésére is!

Tippjeink

gólok száma
3,5 felett
Zalaegerszegi TE: az utolsó 5-ból/ből 3 meccsen több mint 3,5 gól esett.
Kecskeméti TE: az utolsó 5-ból/ből 2 meccsen több mint 3,5 gól esett.
gólok száma
2,5 felett
Zalaegerszegi TE: az utolsó 5-ból/ből 4 meccsen több mint 2,5 gól esett.
Kecskeméti TE: az utolsó 5-ból/ből 3 meccsen több mint 2,5 gól esett.
gólok száma
4,5 alatt
Zalaegerszegi TE: az utolsó 5-ból/ből 5 meccsen kevesebb mint 4,5 gól esett.
Kecskeméti TE: az utolsó 5-ból/ből 5 meccsen kevesebb mint 4,5 gól esett.

Teljesítmény

Zalaegerszegi TE
Zalaegerszegi TE
Utóbbi meccsek

Zalaegerszegi TE teljesítménye az utóbbi 5 hazai meccsen

Győzelmek
40%
2,5 felett
40%
Kecskeméti TE
Kecskeméti TE
Utóbbi meccsek

Kecskeméti TE teljesítménye az utóbbi 5 idegenbeli meccsen

Győzelmek
40%
2,5 felett
40%

Jelenlegi állás

HELY. CSAPAT P M Gy D V G KG GK
1
Ferencvárosi TC
Ferencvárosi TC
12 4 4 0 0 6 1 5
2
Puskás FC
Puskás FC
12 5 4 0 1 9 5 4
3
Paksi SE
Paksi SE
10 5 3 1 1 9 8 1
4
Újpest FC
Újpest FC
9 6 3 0 3 12 7 5
5
MTK Budapest
MTK Budapest
9 5 3 0 2 6 3 3
6
Fehervar FC
MOL Fehérvár FC
9 6 2 3 1 9 9 0
7
Diósgyöri VTK
Diósgyöri VTK
8 6 2 2 2 5 7 -2
8
Debreceni VSC
Debreceni VSC
7 5 2 1 2 7 6 1
9
Kecskeméti TE
Kecskeméti TE
5 6 1 2 3 4 7 -3
10
Zalaegerszegi TE
Zalaegerszegi TE
4 5 1 1 3 6 8 -2
11
Nyíregyháza Spartacus
Nyíregyháza Spartacus
4 6 1 1 4 8 14 -6
12
Győri ETO FC
Győri ETO FC
1 5 0 1 4 3 9 -6
Legenda
  • Bajnokok Ligája selej.
  • Konferencia Liga selej.
  • Kiesés